sujet

HELPPO PYSÄKÖINTI

Pysäköinnin tulisi olla helppoa, varmaa ja turvallista. Autoilijat haluavat löytää vapaat pysäköintialueet nopeasti ja he haluavat maksaa vain varsinaisesta pysäköintiajasta – ilman pysäköintivirhemaksun riskiä. SWARCO:n tehokas pysäköintijärjestelmä mahdollistaa tämän. Ratkaisumme tehostavat kaupunkien liikennettä, tuovat pysäköintioperaattoreille lisätuloja samalla kun matkustaminen on entistä mukavampaa ja nopeampaa.

SWARCO toimittaa kaikkea vakiopysäköintisovelluksista aina tilaustyönä kehitettyihin ratkaisuihin. SWARCO toimittaa tehokkaita järjestelmiä, jotka on yhdistetty SKIDATA®:n testattuihin tuotteisiin ja täyttävät vaativatkin asiakastarpeet.

Ratkaisut

 • KOHTEET

  Optimoidut pysäköintiratkaisut ostoskeskuksille, sairaaloille, hotelleille, kunnille, messuille, stadioneille, lentokentille ja huvipuistoille.

 • PYSÄKÖINTIJÄRJESTELMÄ

  SWARCO tekee yhteistyötä SKIDATA®:n, pysäköintijärjestelmätuotteiden valmistajan, kanssa.

 • TUNNISTUS- JA MAKSURATKAISUT

  Älykäs tunnistus- ja maksuratkaisu parantaa turvallisuutta ja mukavuutta sekä vähentää kokonaiskustannuksia.

 • KUVA- JA PUHELINRATKAISUT

  Järjestelmämme sopivat kaikkiin yleisiin tuotteisiin ja teknologioihin antaen asiakkaillemme erinomaiset yhteydenpito- ja turvallisuusratkaisut.

 • PYSÄKÖININ OPASTUS

  SWARCO voi räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiset pysäköintiopastusjärjestelmät. Kaupungista autotalliin!

 • JÄRJESTELMIEN MAHDOLLISUUDET

  SWARCO:n pysäköintilaitteet keräävät valtavat tietomäärät joka päivä. Nämä tiedot voidaan käsitellä käytettäviksi asiakkaiden sekä pysäköintioperaattoreiden ja pysäköintialueiden omistajien hyödyksi.

 • PYSÄKÖINTI- JA YMPÄRISTÖ

  SWARCO on ympäristötietoinen! Mahdollistamme ympäristöystävällisten teknologioiden, esim. pysäköintiohjeratkaisujen, liityntäpysäköinnin ja sähköautojen latausasemien, käyttöä.